Velg din bransje

En virtuell tur passer alltid!

Med 360 visning kan potensielle leietakere og kjøpere studere anleggsprosjektet fra sin egen kontorstol. Man kan enkelt studere detaljer og ta mål.

Som ansvarlig for eiendommen kan du enkelt feste notater og viktige opplysninger spesifikke steder inne  i 3D-Universet.

En virtuell tur kan du enkelt ta hvor som helst, også på mobiltelefonen.

Gir styret og ledelsen en mulighet til å ta raskere og bedre beslutninger. 

Tilbakemeldingen fra andre er at det er veldig tidsbesparende, gir god dokumentasjon og enkelt å gi andre innsyn.

Øk omsetningen og få flere kunder

Vil du friste dine gjester til å velge akkurat ditt lokale?

Enten du leier ut et lokale til bryllup, konfirmasjon, firmafest, seminar eller annet, ønsker dine kunder virkelig  muligheten til å studere ditt lokale før de bestemmer seg.

Med en virtuell 360 visning kan de uten anstrengelser få en nærmest “live” opplevelse. På mange måter nesten ennå bedre, da de helt uten forstyrrelser kan studere å ta inn over seg hva du har å tilby.

Planleggingen av eventet får en helt ny dimensjon når du har omtrent kan gjøre det i lokalet.

Våre 360 visninger er Google Street View ready (GSV). Det betyr at du i Google maps kan gå direkte inn i din visning.

Få flere bookinger!

3D-Modellen gir dere mulighet til å vise fram selskapslokalet deres på en helt ny og intuitiv måte. Dette gir store fordeler både i form av flere bookinger uten reisetid for kunden, i tillegg til besparte ressurser. Med vår 3D-modell vil de ha muligheten til å sjekke ut alt i lokalet, i komforten av sitt eget hjem. Dette åpner opp for mulige bookinger som før kanskje ikke hadde vært aktuelle og gir et sterkt konkurransefortrinn i markedet.

Med vår 3D-modell får du flere nyttige verktøy og funksjoner, blant annet muligheten til å fremme selskapene og enkeltpersonene som vært med på reisen frem til nå. Dette kan vi gjøre ved å vise til catering og underholdning fra tidligere arrangementer når man går inn på deres 3D-modell. I tillegg kan vi bruke «Påske egg» funksjonen til å gi kundene deres det lille ekstra når de leier lokalet. Dette er en fin måte å fremme de lokale bedriftene og butikkene i området. På denne måten kan dere skape nye samarbeidspartnere og vise at dere er en fremoverlent bedrift som gir det lille ekstra til kunden.

Få flere nye medlemmer og behold nåværende

3D-modellen gir muligheten til å vise frem senteret frem på en helt ny, intuitiv måte. Dette gir store fordelerBåde i form av nye medlemmer og for å beholde eksisterende medlemmer ved å bedre treningstilbudet. Når potensielle medlemmer skal velge mellom mange treningssentre er dette en fremragende måte å skille seg ut fra konkurransen. 

 

 

En 3D-Modell vil også trekke til seg de mange med treningsangst som synes det er ubehagelig å være på treningssenter uten å ha kontroll på hvor ting er og hvordan man bruker utstyretVi i Liftestate og våre tidligere kunder er overbevist om at flere og flere ønsker å representere seg på denne måten, og bruke 3D-modellen i sin markedsføring.

Pågang kan indikere at det kanskje bare er et spørsmål om tid før det blir den nye standarden for treningsbransjen. 

INKLUDERTE FORDELER

Få flere søkere!

3D modellen er med på å skaffe deg oversikt over hva skolen har å tilby og hvilke fasiliteter skolen har, som da kan føre til at skolen er mer attraktiv for søkere. Modellen kan legges ut på sosiale medier som for eksempel facebook, instagram og deres nettside.  

Det som også er fint med denne 3D modellen er at du kan samle videoer og informasjon dere allerede har på sosiale medier og legge dem inn i modellen slik at elever enkelt kan trykke på dem når de er inne i modellen.  
Det er også en veldig fin måte å skaffe trygghet på for elevene og særlig de med spesialbehov. Du kan bli kjent med bygget før du kommer som vil si at du er mer orientert når du kommer dit. Så dette kan være med på å gjøre elevene tryggere fra start.

Vis ditt potensiale og muligheter!

En 360 visning av messeområdet og arenaen gir en ny innsikt til deltakere og utstillere.

Man kan enkelt “tagge” utstillere og objekter for å fremheve forskjellige kvaliteter. En virtuell runde med utstillerne gir en god mulighet til visualisering av potensiale og kvaliteten av området.

Messen er for mange den viktigste arenaen å møte markedet på. Det vil for mange derfor være utrolig viktig å få en så god oversikt som mulig med hensyn til planlegging av utstillingen. Her vil særlig vårt Dollhouse view enkelt gi en fullstendig oversikt.

Visning døgnet rundt!

Det finnes flere titalls tusen leiligheter for salg og utleie på for eksempel finn.no, Dersom din leilighet har en 360 visning gir det økt sannsynlighet for at nettopp din leilighet blir foretrukket fordi at de vet hva de går til..

Ved å fjerne usikkerhet om hvordan det faktisk ser ut, slipper alle parter bomturer.

Du vil fremstå som mer profesjonell uten noe å skjule. Her vises alt og gir dine potensielle kjøpere eller leietakere mulighet til en omvisning i ro og mak fra godstolen. Der kan de også enkelt ta mål og tilpasse sine egne møbler.

En 360 visning av nettopp din bolig gjøre beslutningen enkel.

Særlig viktig blir det dersom du faktisk har et flott leieobjekt.

Våre 360 visninger er Google Street View ready (GSV). Det betyr at du i Google maps kan gå direkte inn i din visning.

Gjør det enkelt - gå en virtuell tur på din anleggsplass

Med 360 visning er det fullt mulig å studere anleggsprosjektet fra kontorstolen, uten hjelm. Du kan enkelt studere detaljer og ta mål. I tillegg til å feste notater spesifikke steder inn  i 3D-Universet og enkelt dele med andre.

Følger man prosjektet med 360 oppdateringer får du en flott mulighet til å følge fremdriften når som helst og med hvem du måtte ønsker å dele turen med.

En virtuell tur kan du enkelt ta hvor som helst, også på mobiltelefonen.

Utforsk gjerne demo anleggsplassen på denne siden og se selv. 

Gir styret og ledelsen en mulighet til å ta raskere og bedre beslutninger. 

Tilbakemeldingen fra andre er at det er veldig tidsbesparende, gir god dokumentasjon og enkelt å gi andre innsyn.

Vis åstedet og studer detaljene med en virtuell befaring

For å øke forståelsen, gi romfølelse og muligheten til se virkeligheten fra flere vinkler er 360 visning optimalt.

I en rettssak er det ikke alltid praktisk mulig med befaring. En god nummer to vil være en 360 visning, og i noen tilfelle bedre da det gir muligheten til å fokusere på det som er viktig.

360 visninger sparer verdifull tid kastet bort på reise og organisering. Videre kan den gjentas flere ganger uten ekstra kostnad.