Mudo Gym Torshov

Aldri før har vi i Mudo Gym Torshov opplevd så fantastisk profesjonelle, hyggelige og hardtarbeidende leverandører som det Liftestate har vært for oss. Produktet de leverte er over alle forventninger! 3D-Modellen har fantastisk god bildekvalitet (4K) Modellen har så mange muligheter at jeg ikke klarer og få med meg alt her. Vi kan vise hva slags utstyr vi ha, treningsvideoer som forklarer bruken av utstyret og for eksempel linker som går direkte til vår Instagram side hvor vi viser frem blant annet gruppetimer av kampsport. Vi kan lage flotte visningsvideoer med Highlights som viser akkuratt den rekkefølgen vi ønsker å ta med besøkende.

Jeg skulle gjerne gitt Tormod og hans flotte medarbeidere 10 stjerner, men jeg får nøye meg med de 5 stjernene google tillater. Takk for et helt strålende samarbeid! Google anmeldelse: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

– Audun Mentzoni, Daglig leder i Mudo Gym Torshov

Family Sports Club

Vi på Family SportsClub/KMT på Kongsberg er strålende fornøyd med jobben som er utført av Liftestate. 3D-modellen dere har laget for oss er over all forventning, både bildekvaliteten og alt du kan gjøre og se hva vi har av utstyr bl.a. og ikke minst ufarliggjøre det hele og at det kan bidra til flere kunder.
Tusen takk for en flott og serviceminded gjeng og spesielt en stor takk til Tormod som alltid er hyggelig, tålmodig og veldig god på oppfølging. Kan anbefales! Google anmeldelse: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

– Line Kasin, Daglig leder i Family Sports Club Kongsberg

Mudo Gym Carl Berner

Når bare det beste er godt nok, så får du det fra Liftestate! Med denne 3D visningen av Mudo Gym Carl Berner får de som vil ha en opplevelse av å være i gymmet uten å være der, og dette med den beste kvaliteten mulig (4K). En skikkelig proff og fin måte og vise gymmet på. Også kan du gjøre så mye med 3D scannen, du kan legge inn treningsvideoer, bilder, tagger etc.
Jeg personlig har aldri sett noe så bra som dette før! Og det hjelper med å gi en helt ny kundeopplevelse! Jeg vil takke Tormod for et godt samarbeid, han har vært super hyggelig og imøtekommende, vært rask, og ikke minst utført jobben helt perfekt. Dette anbefales!

Google anmeldelse: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

– Salar Sabouri, Daglig leder i Mudo Gym Carl Berner

657 Oslo

Oslo huser over 200 medlemmer innen kreativ næring og CreativeTech, og våre medlemmer er stort sett startups og scaleups som vokser raskt. Når et av våre største og mest overlegne kontorer ble ledig, visste vi at vi var nødt til å vise frem alle mulighetene med kontoret på en smart måte. I samarbeid med Liftestate har vi fått utviklet 3D-visning av kontoret, med 4k-bilder og plantegning, slik at vi kan tilby visninger digitalt. Prosessen gikk smidig for seg – med en fleksibel gjennomføring tilpasset oss – og vi har fått super hjelp, veiledning og innføring. Dette vil vi gjøre mer av!

 Google anmeldelse: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

– Anine Willums Karp, Daglig leder ved coworking spacet 657 Oslo

Mudo Gym Kilden & Sandnes

Vi i Mudo Gym Kilden og Sandnes er veldig godt fornøyd med både prosessen og resultatet vi fikk. Vi bruker disse 3D-videoene på våre nettsider og det er genialt at folk kan bli kjent med senteret før de vurderer prøvetime eller innmelding. Det vil ufarliggjøre det hele og forhåpentligvis gi trygghet som kan føre til ønsket resultat for oss – nemlig innmelding.

Teamet har tatt vare på oss gjennom det hele med god kundeservice, oppfølging og til slutt det gode resultatet. Dersom man har spørsmål eller trenger bistand eller gjøre endringer så skjer dette på veldig kort varsel og med en hyggelig tone.

Tommel opp fra oss!  Google anmeldelse: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

– Jarle Eltervåg, Daglig leder Mudo Gym Kilden & Mudo Gym Sandnes

Sterkere Trening

Vi ble kontaktet av Christoffer fra Liftestate og var ekstremt fornøyde med produktet og servicen vi fikk. Alltid tilgjengelig på telefon og god oppfølgning fra start til slutt. Anbefales!

Google anmeldelse: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

– Juma Iraki, Daglig leder i Sterkere Trening

Pust Kaffebar

Vi i Pust setter utrolig stor pris på samarbeidet med Liftestate! De var hjelpsomme og profesjonelle og ønsket virkelig å hjelpe oss med å vise vår cafe til så mange som mulig. De lagde en stilig 3D-Modell av våre kafé-lokaler som vi har veldig troen på at vil hjelpe oss mye i vår digitale markedsføring og ikke minst for at besøkende skal få en enda bedre opplevelse! Vi anbefaler å kontakte dem om du er nysgjerrig på dette selv! Google anmeldelse: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

– Irene Larsen, Daglig leder i Pust Kaffebar

Espeland Bygg & Drift

Dette var løsningen jeg trengte, genialt med virtuell visning! Jeg leier ut et hus til studenter i Grimstad. 

Jeg bor selv i Oslo, det har derfor vært vanskelig og mye styr å holde visning. Nå går det av seg selv, og jeg fikk flere interesserte leietakere da de så 3D-skannen!

Google anmeldelse: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

– Benjamin Espeland, Daglig leder i Espeland Bygg & Drift

Ugress Burger

Veldig fornøyd med produktet levert av Liftestate, overrasket over hvor kul og nyttig scannen ble til slutt med alle tilleggsfunksjonene. Anbefales til alle serveringssteder som vil kunne vise frem lokalene sine på en enkel, men høyteknologisk måte. Takk for samarbeidet! 

Google anmeldelse: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

– Edvard Berg, Daglig leder i Ugress Burger